*.*SoF*.*

Rém történetek!! Szép Szerelmes versek!

A játékbaba:

Egy kislány ment a családjával a boltok között,és a kirakatban meglátott egy babát ami 2-t mutat. Megkéri a szüleit vegyék meg neki.Úgy tettek. A kislány hazavitte a babát nagyon örült neki. Berakta egy dobozba és lefeküdt aludni. Egyszer csak azt hallja :"Már kijöttem a dobozból" A kislányt nem érdekli alszik tovább. Utána ezt hallja:"Már az ágyadnál vagyok" Már kicsit zavarja de azért alszik tovább. Amikor már azt hallja hogy már a párnádnál vagyok:nyissz levágták a fejét... Reggel a szülei benyitnak látják a kislányt levágott fejjel és mellette a babát amint már 3-at mutat....


Slissz-kopp...

A történetet lehajtott fejjel meséljétek, s csak a nagy betűs részt kiabáljátok!;) Egy kisfiú egyedül van otthon este. Nézi a tévét, és látja, hogy elszabadult egy rab, akinek az ismertető jele, hogy mikor jár azt hallod:slissz-kopp, slissz-kopp. Ez azért van, mert az egyik lába fa. Egyszer csak azt hallja a kisfiú: slissz-kopp, slissz-kopp. "Á, csak képzelődöm" -gondolja. Ám megint hallja! Elindul felfelé a szobájába a lépcsőn, s megint hallja:slissz-kopp, slissz-kopp. Felmegy az emeletre, bemegy a szobájába.Ekkor ismét hallja:slissz-kopp, slissz-kopp. Bebújik az ágya alá, és csöndben figyel. Slissz-kopp, kinyílik az ajtó. Belép egy ember, slissz-kopp. Elindul az ágya felé, slissz-kopp. Benéz az ágy alá, és MEGÖLI A FIÚT!


Két lány..

Két lány Maria és Sandra két 18 év körüli lány szobát bérelt az egyik közeli szállóban, Sandra elment bulizni, Maria közölte,hogy ő inkább otthon marad mert nagyon fáradt,Sandra éjfél körül visszament a táskájáért,de a villanyt nem kapcsolta fel, nem akarta felébreszteni Mariat,hajnali 3 körül megy a szállóba a lány, a rendőrök hosszas kérdezgetés után engedik be, belép a szobába, minden csupa vér, a barátnőjét feldarabolták és a falra ez volt íra a lány vérével:Ugye milyen jó, hogy nem kapcsoltad fel a villanyt?


Vigyázz a törökmogyoróval...

Egy kislány bement a cukorboltba és kért 10 dkg törökmogyorót. Az eladó felment a padlásra törökmogyoróért, mire visszament a kislány már nem volt ott. Másnap az eladó elment a templomba. Ki volt rakva, hogy a kislány,aki tegnap vásárolt nála,meghalt. Hétfőn megint kinyitott, és kértek tőle törökmogyorót. Az eldaó felment a padlásra, de nem jött vissza... A vásárlók felmentek utána ,de ők sem jöttek vissza... Másnap megtalálták az eladót, a két vásárlót,s a kislányt fölakasztva a padláson...


Jobb ha hagynál békében nyugodni!

Egy házban él egy család akinek a gyermekük meghalt pár évvel ezelött ..... Egy házban él egy család akinek a gyermekük meghalt pár évvel ezelött . A szülei nem temettették el, hanem a szobájában hagyták a szobában semmit nem mozdítaka el a helyéröl. Kulcsra zárják az ajtót. Elteki egy év, aztán kettö, gondolták, ha majd a teste el kezd büdösödni elhamvasztják. De semmit sem éreztek. Kinyitották az ajtót, de a kisfú nem feküdt az ágyán ahogy meghalt. ( a szobában nem volt ablak) A szülök nagyon megijednek, hogy mi történhetett vele. Aznap este a fiú anyja elemnt fürdeni hirtelen megjelent a kisfia. Az anyja nagyon megörült, hogy mégsem halt meg. Majd a fiú odamnet az anyjához, és az anyját a vízbe folytotta. Majd a fiú eltünt. Az apa éppen a vacsorát fözte. Neki is megjelent a kisfiú. Az apja is nagyon megörült, hogy itt a kisfia. Majd a fiú odemnt hozzá, és a fejét a forró olajba nyomta. Másnap reggel mikor a szomszédok kihívták a rendörséget,a rendörök bemetek a házba a tükörrel szemben feküdt a két hulla. A tükörre pedig vérrel ez volt írva: MIÉRT NEM ENGEDTETEK ÁT A MÁSVILÁGRA, EZÉRT MOST MEGBÜHÖDTETEK!!


A lányok...

Pár fiatal egyik este betévedt egy régi házba, hogy megmutassák bátrak és nem félnek a szellemjárta háztól. A legkisebb lány mindig lemaradt és kis idő után már nem volt meg. Sikítást hallottak és nem törődve semmivel rohantak ki a házból, de másnap visszamentek a lányért. Keresték mind a 4 emeleten, de sehol nem bukkantak rá. Az egyik gyerek szerint aki a házba beteszi a lábát, az nem éli túl. Féltek és már sötétedett, elindultak a kijárat felé de mintha labirintusba kerültek volna.... A legidősebb lány leszakadt és másfelé indult. Hangokat halott, mindig hátranézett és futott ahogy csak tudott. Pár perc múlva sorra sikítottak és tűntek el. Már csak ketten maradtak. Futottak a legközelebbi ablakhoz, de amikor bementek egy szobába az ajtó becsapódott. Sikítoztak és kiabáltak, bámultak ki az egyetlen ablakon és mikor megfordultak, látták maguk mögött mind az 5 társukat: egyet felakasztva, egyet lenyakazva, egybe kések voltak állítva de mind halott volt csak bámultak a két lányra, de azok megfordultak és akkor a legelső, a legfiatalabb lány hirtelen egy hatalmas kést vágott a két lányba és mosolygott. Azóta abban a házban kísért a 7 lány szelleme várva hogy csatlakozzanak hozzájuk.....


A kisfiú..

Egy házban él egy család akinek a gyermekük meghalt pár évvel ezelőtt . A szülei nem temettették el, hanem a szobájában hagyták a szobában semmit nem mozdítottak el a helyéről. Kulcsra zárják az ajtót. Eltelik egy év, aztán kettő, gondolták, ha majd a teste el kezd büdösödni elhamvasztják. De semmit sem éreztek. Kinyitották az ajtót, de a kisfiú nem feküdt az ágyán ahogy meghalt. ( a szobában nem volt ablak) A szülők nagyon megijednek, hogy mi történhetett vele. Aznap este a fiú anyja elment fürdeni hirtelen megjelent a kisfia. Az anyja nagyon megörült, hogy mégsem halt meg. Majd a fiú odament az anyjához, és az anyját a vízbe folytotta. Majd a fiú eltűnt. Az apa éppen a vacsorát főzte. Neki is megjelent a kisfiú. Az apja is nagyon megörült, hogy itt a kisfia. Majd a fiú odament hozzá, és a fejét a forró olajba nyomta. Másnap reggel mikor a szomszédok kihívták a rendőrséget,a rendőrök bementek a házba a tükörrel szemben feküdt a két hulla. A tükörre pedig vérrel ez volt írva:

MIÉRT NEM ENGEDTETEK ÁT A MÁSVILÁGRA, EZÉRT MOST MEGBÜNHŐDTETEK!!


Kollégium 

Régen történt abban a koleszba ahol én is laktam. Egy lány akit elhagyott a barátja kiugrott a második emeletről és meghallt. A kollégiumba azóta minden éjjel furcsa zajokat, lépéseket lehet hallani. A lány halálának évforduloján abban a szobában ahol lakott az ablak amelyiken kiugrott magátol kinyilt, a földön pedig hatalmas puffanás hallatszott. Kinéztek az ablakon, de nem láttak semmit. Ahogy megfordultak a halott lány ott állt. Szőrnyen nézett ki, kint volt az agya, csupa vér volt a ruhája. A lányok mozdulni sem tudtak a félelemtől. A lény azt mondta nekik, hogy UGORJATOK!!! A két lány teljesen hipnotikus állapotba kivetette magát az emeletről. Meg is halltak. Abban a koleszban 1899-1942 közt kb ötvenen lettek öngyilkosak. Mind kiugrott az ablakon.

TE BEKÖLTÖZÖL?


Az utolsó kerti party

Az egyik barátnőm Hallowen-kor kerti-partyt rendezett.Aznap nagy vihar volt,ezért aházban kellett megtartani.Bement mindenki és mikor bekapcsoltuk a zenét egy pár cola után a barátnőm behívott a szobájába hogy megbeszéljük mivel ijesztjük meg a többieket.De amint kimondta azt a szót hogy sikoltozni akkor a pincéből sikoltozást hallottunk én rettenetesen megijedtem de a barátnőm azt mondta csak a srácok ijesztgetnek.Ez talán egy kicsit megnyugtatott de nem teljesen.aztán elő vette a szekrényéből a tavalyi farsangon nyert sikoly jelmezt.Nem volt túl ijesztő.Azt akarta hogy a hátsó ajtón a jelmezben szaladjak ki és csengessek be.Így is tettem.Becsengettem és egy véres arcú öreg asszony nyitotta ki az ajtót.ÍGY KEZDŐDÖTT MINDEN!A házban mindenki sikoltozott és a pincébe menekültünk.Mikor leértünk a pincébe elment az áram! Vak sötét volt, féltünk. aztán az egyik fiú felment majd fej nélkül lökték vissza a pincébe.!Én voltam az egyetlen túlélő !!!!! Csak másnap reggel találtak rám a többiek nyom nélkül eltüntek ,de azt a sok vért soha nem tudom elfelejteni !!!!


Egy lány naplójából..

Annyira félek, nagyon sötét van. A szüleim itt hagytak egyedül elmentek valahová. Jézusom ez mi volt? Úristen valaki bejött a lakásba. Hallom a lépéseit. Megnézem ki az.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Egy csupa véres férfi áll lent a napaliba. Hívom a rendőrséget. Süket a telefon, a francba. Az alak elindult felfelé a lépcsőn. Berohanok a fürdőbe. Jézusom egy hatalmas tőr van nálla. Megfogok hallni, anya, apa!!! Abban a pillanatba a rém betörte az ajtót. Kegyetlenül végzett a lánnyal. Levágta a fejét a végtagjait. A hullát a kádba rakta. Amikor a szülők haza értek vérrel ez volt a falra írva. MINDENKIT MEGÖLÖK AKI EBBE A HÁZBA BETESZI A LÁBÁT!!! Azonnal a lányuk szobájába mentek. A kádba találták meg darabokban.


Macska...

Egyszer élt egy idős házaspár... A férfit kéztöréssel kórházba szállították... Az asszonynak igen rossz volt a férje nélkül egyedül a házban... Csak az idős macskája volt ott... De éjszakánként mindig kizárta a macskát... Nemsokkal ez után a macska minden éjjel kaparta az ajtót dübögött stb...Az asszony egy idő után megelégelte elvitte az állatorvoshoz bár gondolta hogy mivel elég idős úgyis el akarják majd altatni főleg, hogy agyi problémák is felléptek öregkorára... Így is lett... Az asszonynak csak egy kikötése volt: a macskát midnenképen hagyják neki ott miután elaltatták a lakásában... Így is lett... Az orvos mondta hogy a macskát elaltatta de neki rohannia kell ezért otthagyja... Az asszony miután az orvos elment kiment a macskájához... De megdöbbenésére nem a macska feküdt ott..Hanem a férje...Holtan!...


Ez igaz történet!

4 barátnő megbeszélte, hogy elmegy este moziba, a 21:00 órás filmre. A megadott időpontban elmentek a mozi elé, de csak 3-an. A 4. lánynak se híre, se hamva. Gondolták késni fog, ezért bementek a moziba. Megnézték a filmet, kimentek a mozi elé. A barátnőjük még mindig nem volt sehol. Elindultak az egyik lány házába. Út közben, a mozitól nem messze, látták, hogy egy nagy tömeg állja el az utat. Megkérdezték, mi történt! Az egyik lakostól tudták meg, hogy 21:03-kor szándékosan elütöttek egy lányt. A 3 barátnő közelebb ment, és látták, hogy akit elgázoltak, az a barátnőjük volt. Az út többi részét sírva tették meg. Mikor odaértek a házba, az egyik lánynak egy őrült ötlete támadt: idézzék meg az elhunyt barátnőjük szellemét. Nehezen ugyan, de a többiek is belementek. Az asztalhoz ült a 3 barátnő. Gyertyákat gyújtottak -bár korom sötét este volt kint- elhúzták a függönyt. Megfogták egymás kezét, majd elkezdték mondani: Sarah (hívjuk így), kérlek, ha itt vagy, adj jelet! Majd hirtelen a függöny felszállt, és a gyertyák kialudtak. Mikor meggyújtották őket, látták, hogy a tükörre rúzzsal fel van írva: itt vagyok! Az egyik lány ezt mondta: Sarah, ha tudsz, kérlek áruld el, ki ölt meg. Bekapcsolódott a telefon üzenetrögzítője, egy üzenetet jelzett. A lányok meghallgatták, Sarah szólt bele: A... aki megölt... Justin (nevezzük így) ... Justin ölt meg! A lányok elborzattak! Szörnyen megijedtek. Összeszedték magukat, és felhívták a rendőrséget, hogy bejelentsék, ki követhette el a gázolást. A rendőrség elment Justinhoz, aki mindent bevallott. Valóban ő volt a gyilkos!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 4
Heti: 28
Havi: 62
Össz.: 11 941

Látogatottság növelés
Oldal: Rémisztő történetek.
*.*SoF*.* - © 2008 - 2018 - szofcsy.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »